Now is the time!

Mocht je interesse hebben in honk- en/of softbal, nu is de tijd om je op te geven voor een proeftraining!
De dagen worden langer, het gras groener, de zon staat hoger, de lucht is blauwer. Allemaal zaken waarvan het hart van een honk- en softballer sneller gaat kloppen.

Als blijkt dat deze sport bij je past, kan je op die manier meteen instromen in het trainings- en wedstrijdseizoen. We krijgen namelijk regelmatig aanvragen voor proeftrainingen in oktober/november/december en moeten mensen dan teleur stellen dat de zaaltrainingen in januari van start gaan, en de buitentrainingen en de wedstrijden pas in april.

Dus: ‘now is the time!’ Vul hier vrijblijvend je gegevens in en kom binnenkort kennis maken met onze geweldige sport en vereniging.

Zien we je snel?

Kom helpen klussen!

De competities staan alweer voor de deur en om alles tip top in orde te krijgen hebben we ieders hulp weer nodig. Stefan heeft al veel resultaat geboekt met de velden, er zijn evengoed veel kleinere klussen binnen en buiten die gedaan moeten worden. We organiseren twee klusdagen waarbij alle hulp welkom is. Deze dagen zijn:

Zaterdag 16 maart
Zaterdag 23 maart


We beginnen om 09:00 uur, maar ook als je gedurende de dag een paar uurtjes kan helpen, help je de club enorm!

Tot dan!

The Rangers doet mee met de Grote Clubactie!

Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.
Koop of verkoop vanaf zaterdag 23 sept. loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Kopen kan door deze link te gebruiken of op de banner onderaan te klikken.

Of de QR-code te gebruiken.Succes en bedankt alle leden die loten (ver)kopen voor onze club!

Koninklijk onderscheiden!

Walter is vandaag, woensdag 26-04-2023 onderscheiden in de Orde van Oranje-Nassau. Voor zijn inzet voor de honk- en softbal sport in het algemeen, en in het bijzonder bij The Rangers.

Een ieder met een blauw/rood Rangers hart viert dit vandaag met hem mee.

Aanstaande vrijdagavond is Walter aanwezig op de club en is iedereen van harte welkom om het glas te heffen.

Reactie Walter:

” Jongens en meiden bedankt, een mooie verrassing.
Verrassing was groot. Niet gedacht, niet verwacht en gekregen.
Een bijzondere dank aan dhr. Visser! “

Opening van ons nieuwe complex!

Afgelopen zondag was het dan zover, de officiële opening van ons nieuwe complex aan de Nes Noord.
De weergoden waren ons goed gezind, het zou een prachtige dag worden, droog met een heerlijk september zonnetje.Rond 12:00 uur verzamelden de Rangers heren honkbal zich evenals het gelegenheidsteam van Seaguls, om een warming-up te doen op het veld dat er prachtig bij lag. Gasten, publiek en geïnteresseerden kwamen binnendruppelen en een gezellige drukte ontstond langs het veld en op het terras.

Verslag werd er gedaan door Ed van Oerle van NoordkopCentraal. Een samenvattende video stond dezelfde dag nog online en kan hieronder worden teruggekeken:

Om 13:30 uur was daar de officiële opening door Joke Kruit (wethouder sport gem. Schagen) en Freek Wiedijk (voorzitter The Rangers). Beide hielden een speech waarna mevrouw Kruit de eerste bal van de wedstrijd mocht gooien, en kreeg deze gesigneerd mee naar huis.

Daarna vond de vriendschappelijke streekderby van weleer plaats tussen Seaguls uit Slootdorp en The Rangers. Veel bekende gezichten die na het stoppen van Seaguls als vereniging in 2013/2014, gestopt zijn met spelen, of bij The Rangers of elders zijn gaan spelen.

Links het Seaguls gelegenheidsteam, rechts het Rangers honkbalteam

De wedstrijd zat vol spektakel met een ‘inside the park’ homerun, vele gestolen honken, en het regende punten aan beide kanten. Bij drie uit speelden we lekker verder zodat een ieder aan slag kon komen, want de dug-outs zaten bomvol met spelers.

Na de wedstrijd was het de beurt aan de jeugd. Op het softbalveld waren diverse spelletjes uitgezet waaraan deelgenomen kon worden, afgesloten met een echt diploma.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, uiteraard onder het genot van een drankje.

Wij bedanken iedereen voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. Dank gaat uit naar de wethouder, de aannemer, het Seagulls gelegenheidsteam, en de volledige organisatie van The Rangers.