Koninklijk onderscheiden!

Walter is vandaag, woensdag 26-04-2023 onderscheiden in de Orde van Oranje-Nassau. Voor zijn inzet voor de honk- en softbal sport in het algemeen, en in het bijzonder bij The Rangers.

Een ieder met een blauw/rood Rangers hart viert dit vandaag met hem mee.

Aanstaande vrijdagavond is Walter aanwezig op de club en is iedereen van harte welkom om het glas te heffen.

Reactie Walter:

” Jongens en meiden bedankt, een mooie verrassing.
Verrassing was groot. Niet gedacht, niet verwacht en gekregen.
Een bijzondere dank aan dhr. Visser! “

Opening van ons nieuwe complex!

Afgelopen zondag was het dan zover, de officiële opening van ons nieuwe complex aan de Nes Noord.
De weergoden waren ons goed gezind, het zou een prachtige dag worden, droog met een heerlijk september zonnetje.Rond 12:00 uur verzamelden de Rangers heren honkbal zich evenals het gelegenheidsteam van Seaguls, om een warming-up te doen op het veld dat er prachtig bij lag. Gasten, publiek en geïnteresseerden kwamen binnendruppelen en een gezellige drukte ontstond langs het veld en op het terras.

Verslag werd er gedaan door Ed van Oerle van NoordkopCentraal. Een samenvattende video stond dezelfde dag nog online en kan hieronder worden teruggekeken:

Om 13:30 uur was daar de officiële opening door Joke Kruit (wethouder sport gem. Schagen) en Freek Wiedijk (voorzitter The Rangers). Beide hielden een speech waarna mevrouw Kruit de eerste bal van de wedstrijd mocht gooien, en kreeg deze gesigneerd mee naar huis.

Daarna vond de vriendschappelijke streekderby van weleer plaats tussen Seaguls uit Slootdorp en The Rangers. Veel bekende gezichten die na het stoppen van Seaguls als vereniging in 2013/2014, gestopt zijn met spelen, of bij The Rangers of elders zijn gaan spelen.

Links het Seaguls gelegenheidsteam, rechts het Rangers honkbalteam

De wedstrijd zat vol spektakel met een ‘inside the park’ homerun, vele gestolen honken, en het regende punten aan beide kanten. Bij drie uit speelden we lekker verder zodat een ieder aan slag kon komen, want de dug-outs zaten bomvol met spelers.

Na de wedstrijd was het de beurt aan de jeugd. Op het softbalveld waren diverse spelletjes uitgezet waaraan deelgenomen kon worden, afgesloten met een echt diploma.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, uiteraard onder het genot van een drankje.

Wij bedanken iedereen voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. Dank gaat uit naar de wethouder, de aannemer, het Seagulls gelegenheidsteam, en de volledige organisatie van The Rangers.

Details opening nieuw complex 12-09-2021

Hier volgen wat meer details over de opening van het nieuwe complex op 12 september a.s.

Iedereen is van harte welkom vanaf 13:00, waarna het programma zal bestaan uit:

  • 13:30 – 14:30 Officiële opening & demonstratiewedstrijd Honkbal
  • 15:00 – 16:30 Jeugd activiteiten
  • 17:00 aanvang barbecue

Het lijkt ons erg leuk om net als tijdens de laatste reünie een wedstrijd te organiseren tussen het huidige team en een team bestaande uit oud-spelers. Daarnaast willen wij de jeugd van Schagen en omstreken de mogelijkheid geven om kennis te maken met de sport. Zo zullen er spelenderwijs wat oefeningen gedaan en wellicht kunnen we een en ander afsluiten met een potje beeball.

Het is erg handig voor ons om te weten hoeveel mensen er gaan komen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er niemand honger of dorst houdt. Daarom willen we jullie verzoeken om dit formulier in te vullen.

Wij rekenen op jullie komst en stellen het zeer op prijs als jullie de uitnodiging zouden willen delen op jullie Facebook/Instagram zodat we een zo breed mogelijk publiek bereiken.

KOMT ALLEN !

Nieuw logo!

Michiel Winterink van MWay Professional Design (Facebook, Instagram) heeft voor onze vereniging een geweldig nieuw logo gemaakt, hieronder de twee varianten die we gaan gebruiken op de websites en social media, maar ook op de tenues en reclameborden.


Nogmaals hartelijk dank dank voor deze gave nieuwe logo’s!