The Rangers in de media

2 sept. jl. stond er een stukje over onze vereniging op de website van Noordkop Centraal, door Ed van Oerle. Een (hele) korte samenvatting van de afgelopen twee jaar, dat wij alweer op deze top accommodatie mogen spelen.
Mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van de vereniging die keihard werken om onze club tot een geweldige plek te maken voor iedereen met een honk- en softbalhart, en zoals te lezen in het artikel, gestaag uit te bouwen.

Lees het stuk door hieronder op de link te klikken:

https://noordkopcentraal.nl/the-rangers-in-de-lift/

Animated gifs op Facebook de komende weken

Hier alvast een voorproefje, de komende weken op zaterdag, zal er op onze Facebook pagina, enkele animated gif’s verschijnen. Melanie heeft tijdens de wedstrijd op 14-04-2019 tegen Double Stars Heiloo, foto’s gemaakt en ook bursts foto’s die tot een korte video van enkele seconden gemaakt kunnen worden, ook wel bekend als animated gif.

Zie hieronder twee willekeurige, de andere verschijnen op onze Facebook pagina.

Honkbal thuiswedstrijd 14-04-2019 terug te zien op Youtube

De GoPro van Steef hing weer eens bovenin de backstop en heeft 2 uur en 11 minuten aan 1080p video opgenomen om op een later moment eens rustig terug te kijken.

Deze thuiswedstrijd tegen Double Stars uit Heiloo had van alles in zich, twee homeruns (!) aan Rangers zeide, en mooie verdedigende acties van beide kanten.

Onderin de beschrijving van de video, vind je enkele ‘highlights’ die je naar dat moment in de video brengen, mocht je die 2 uur en 11 minuten kijken niet ziet zitten.

Bekijk de video hieronder of op ons Youtube kanaal, en like meteen de pagina als je er toch bent zodat je updates krijgt bij een volgende video 😉